Ilgın Harmanyazı Şehit Alaattin Mercan İlkokulu

Telefon : 0332 897 0097
WEB https://harmanyazi.meb.k12.tr
Adres : HARMANYAZI MAHALLESİ
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına uygun olarak, kendini ve toplumu geliştirebilen mutlu , güleryüzlü ve özgür eğitim anlayışını benimsemiş,yaptığı faaliyetlerle ve akademik başarısıyla çevresine örnek olan bir okul olmak.
MİSYON : Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekâsı ve Türk Milletinin mutluluğu için ; Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ; bir üst öğrenim için gerekli bilgi,birikim ve davranışlara sahip; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle kendilerini geliştirmesini bilen yüksek karekterli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : tky

Öğretim Şekli :normal
Isınma : kalorifer,kömürlü
Servis : özel araç
Ulaşım : Mahalleye belediye ulaşım servisi yoktur.Ulaşım özel araçla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : kırsal kesim
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçeye 12km,il merkezine 102km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :